

Lunch
V. 45, 3-7.11.2025, kl. 10.45-13.30
Måndag
Pasta Carbonara
Överkokt oxbringa, pepparrotsås, potatismos
Ugnsbakad potatis fylld med fetaost och grönsaker, ugnsrostade rotfrukter och vitlöksmajonnäs
Havtornskräm och vaniljskum
Tisdag
Stekt kycklingschnitzel, limesås, rostad batat
Helstekt grisytterfilé, grädd-pepparsås, bakad potatis
Ugnsbakad potatis fylld med fetaost och grönsaker, ugnsrostade rotfrukter och vitlöksmajonnäs
Tranbärspannacotta
Onsdag
Stekt lax, remouladsås, batat-potatismos
Kassler, vitlökssås, persilje-potatisgratäng
Ugnsbakad potatis fylld med fetaost och grönsaker, ugnsrostade rotfrukter och vitlöksmajonnäs
Ostkaka i glas
Torsdag
Stekt strömming, brynt sojasmör, potatismos -Väderreservation
Kåldolmar, gräddsås, kokt potatis
Grönkåls-broccolibiff, lingonsås, potatismos
Morotskaka
Fredag
Stekt röd abborre, vitvinssås, potatis med smör och dill
Pannbiff, löksås, stekt potatis
Grönkåls- och broccolisteak, lingonsås, potatismos
Hallonpaj