

Lunch
V. 47, 17-21.11.2025, kl. 10.45-13.30
Måndag
Stekt laxfjäril, citronsås, potatismos
Pasta Bolognaise
Ratatouille och tofu i medelhavsstil
Ugnsäpple, kardemummasås
Tisdag
Grillad kyckling, mörk timjansås, purjolök-potatisgratäng
Kryddiga pannbiffar, tomatsås, rostade potatisar
Ratatouille och tofu i medelhavsstil
Rödvinbärsmousse, kinuskisås
Onsdag
Stekt flundra, remuladsås, potatismos
Helstekt gris innerfilé, rödvinssås, röstipotatis
Ratatouille och tofu i medelhavsstil
Fruktsallad, vispgrädde
Torsdag
Stekt röd abborre, paprikamajonnäs, stuvad potatis
Grillad grissida, söt chilisås, pommes frites
Grönsaks-mifulalasagne, parmesanost och ruccola
Lingonkvark
Fredag
Kycklingfilé, tomat-rosmarinsås, basmatiris
Mör rostbiff, örtsmör, potatis-palsternackspuré
Grönsaks-mifulalasagne, parmesanost och ruccola
Vit chokladbavarois, rabarberkompott