

LOUNAS
Vko 47, 17-21.11.2025, klo 10.45-13.30
Maanantai
Paistettu lohiperhonen, sitruunakastiketta, perunasose
Pasta Bolognaise
Ratatouille ja tofua välimeren tapaan
Uuniomena, kardemummakastiketta
Tiistai
Grillattua kanaa, tummaa timjamikastiketta, purjo-perunapaistos
Mausteiset pannupihvit, tomaattikastiketta, paahdetut perunat
Ratatouille ja tofua välimeren tapaan
Punaherukkavaahtoa, kinuskikastiketta
Keskiviikko
Silakkapihvit, remouladekastiketta, perunasose
Kokonaisena paistettua porsaan sisäfilettä, punaviinikastiketta, röstiperunat
Ratatouille ja tofua välimeren tapaan
Hedelmäsalaatti, kermaavaahtoa
Torstai
Paistettua puna-ahventa , paprikamajoneesia, muhennetut perunat
Possun paahtokylkeä, sweet chili kastiketta, ranskalaiset perunat
Kasvis-mifulasagne, parmesanjuustoa ja rucolaa
Puolukkarahka
Perjantai
Broilerin rintafile, tomaaatti-rosmariinikastiketta, basmatiriisi
Mureaa naudan paistia, yrttivoita, peruna-palsternakkapyre
Kasvis-mifulasagne, parmesanjuustoa ja rucolaa
Valkosuklaabavaroise, raparperihilloke