

LOUNAS
Vko 14, 31.3-4-4.2025, klo 10.45-13.30
Maanantai
Valkoviinissä haudutettua kampelaa, rapukastiketta, tilliperunat
Pekoniin käärittyä porsaan sisäfilettä, aioli, röstiperunat
Punainen pestopasta, mifua ja rucolaa
Ohukaiset, hilloa ja kermavaahtoa
Tiistai
Katkarapu-simpukkarisottoa
Kokonaisena paistettua porsaan sisäfileetä, chili-soijakastiketta, paahdetut yrttiperunat
Punainen pestopasta, mifua ja rucolaa
Sitruunamousse, kauralastuja
Keskiviikko
Paistettua lohta, remouladekastiketta, bataatti-perunasose
Kassleria, aioli, paistetut perunat
Soija-kasvislasagne
Toscaomenat, vaniljakreemi
Torstai
Paneroitu kampela, valkoviinikastiketta,tilliperunat
Porsaanleike, savupaprikamajoneesi, maalaisranskalaiset
Soija-kasvislasagne
Suklaakiisseli, paahdettua valkosuklaata
Perjantai
Kalapihvit, katkarapukastiketta, perunasose
Paistettua broileria, punaviinikastiketta, paahdetut perunat
Soija-kasvislasagne
Valkosuklaavaahto, puolukkakastiketta ja turkinpippuria